Magunkról

A vállalat, a 2011-es megalapítása óta, folyamatos fejlesztésekkel törekszik az ügyfeleinek magas szintű és komplex kiszolgálására.

Ügyfeleink elégedettségét, magas minőségű és komplex kiszolgálását kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező, magasanképzett alkalmazottaink munkája biztosítja. Folyamatosan gondoskodunk munkatársaink továbbképzéséről, a korszerű rendszerek és technikák elsajátításáról. A szaktudás és gyakorlati tapasztalat az alapja a kiváló minőségű szolgáltatásainknak, ügyfeleink elégedettségének.

Cégünk fennállása és működése során több elégedett ügyfelet szolgáltunk ki és végzünk szakszervíz és karbantartói szolgáltatást országszerte. Tevékenységünkbe komplex betekintést nyújt a Referenciák menüpont, mely a fő termékértékesítési és szervíz, valamint kivitelezési, karbantartási referenciákat mutatja be.

Munkatársaink folyamatos magas színvonalú munkája által elért fejlődés tette lehetővé a szolgáltatásaink bővítésével az ügyfeleink dinamikus bővülését és tevékenységünkkel szembeni elégedettségük növelését. 

Tevékenységünket elsősorban saját alkalmazottakkal, és részben szoros együttműködéssel a vállalat minőségi kritériumainak mindenben megfelelő alvállakozókkal végezzük.

A vállalat, tevékenységeinek további bővítése érdekében 2014. októberében megkezdte a lakossági, vállalati és ipari igényeket is egyaránt kiszolgálni képes GASSERO kondenzációs gázkazánok  (42-2200 kW) forgalmazását Magyarországon.

A kereskedelmi tevékenység további bővítése érdekében 2017 nyarától elérhetőek szortimentünkben a Warmhaus kondenzációs kombinált falikazánok, Warmhaus kompakt radiátorok és design radiátorok.

A vállalatunk által értékesített termékek esetén teljes körű szerviz szolgáltatással biztosítjuk ügyfeleink számára a probléma mentes mindennapi használatot.

  • Bemutatótermünk: 1142 Budapest Erzsébet királyné útja 98/a.
  • Szervizvonal: +36 1 379 8407